• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 7/9: Team

I går och i dag var UNF:s kansli på Ljungbergsgården på Tynningö för att köra lite teambuilding. Det har varit bra dagar på ett schysst ställe i skärgården, med bra mat och fantastisk service. Vi har lärt oss mer om gruppdynamik och om att ge och ta feedback. Dessutom fick vi göra ett självtest (enligt SDI) där det visade sig att jag är en väldigt flexibel och sammanhållande person i grupper. På 20 frågor blir resultatet förvånansvärt korrekt. Dessutom visade det sig att jag agerar väldigt lika både i harmoni och när jag är i konflikt. Står stadigt med andra ord. Nu hoppas jag bara att de här dagarna bidrar till ett ännu bättre klimat på kansliet (som ju redan är bra). Jag gillade att vara ute i naturen i skärgården. I går natt var vi några som var ute och tittade på stjärnor och satelliter vid stranden. Nästan helt mörkt var det, och det var mysigt att stå där och småprata. En sak som jag tänkte på när jag kom från Borlänge i fredags kväll och gick en sväng på stan vara att det var första gången som jag kände att jag kom hem till Stockholm. När man inte har en egen lägenhet så blir det inte riktigt hemma, men nu kändes det ändå så. Nu ska jag sova; jag är rätt trött efter de här två dagarna. I morgon hoppas jag på att få min nya färglaserskrivare skrivare hemkörd.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.