• Okategoriserade
  • 0

Kortfel

I dag fick jag ett nytt orange kuvert i brevlådan. Det var dags för lite ny information om vilken pension jag kommer att få om sisådär trettio fyrtio år. Prognosen ökar stadigt. Den första prognosen fick jag 2004, då var den 7.100 kr om jag gick i pension vid 65 års ålder, 2005 var den 9.200 kronor och nu är den 11.500 kronor. Ökningen har alltså varit 30 respektive 25 procent, trots att värdet på mina pensionskonton ökat med 38 respektive 31 procent. Men det finns väl några fina uträkningar bakom det där. Jag antar att ökningarna kommer att plana ut med tiden. Jag har dessutom några andra pensionskonton, bland andra ett för den ITPK som UNF betalar. Frågan är nu om man med ledning av de här uppgifterna kan räkna ut min lön. Om du tror att du vet kan du mejla till cash@mattis.se. Vinnaren får ett ex av taxeringskalendern. I kväll har jag varit på stan och shoppat en del till jobbet. Jag är inte så bra på det där med betalkort. Jag har ju ett kort som jobbet står för. I dag handlade jag på två ställen. Först använde jag kortet, men andra gången så glömde jag helt bort det och betalade med mina egna pengar. Jag får ju så klart tillbaka dem, men det var så himla onödigt. I morgon har vi personaldag på Tollare. Det ska bli intressant att se vad vi ska hitta på. En kollega fick i dag i uppgift att hitta på nåt. Jag återkommer med kommentarer, och hoppas att jag kan vara mer positiv än om våra tidigare personaldagar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.