• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 15/2

Jag jobbade till tjugo i sex, och hade ett möte klockan sex. Däremellan skulle jag hem och byta om och dessutom hämta ett paket på Posten. Snärjigt, men det gick. Efter mötet var jag rejält hungrig, så vi körde förbi McDonald´s. Henrik tyckte att vi skulle backa igenom deras Drive Thru, så det gjorde vi. Tjejen i kassan blev säkert förvånad, för hon sa: ”Är ni medvetna om att ni har bilen åt fel håll?”. Jaså! Efter oss kom två tjejer i en gammal Golf, som inte riktigt visste hur de skulle göra. De trodde säkert att de hade kört åt fel håll, för de backade tillbaka igen. När vi hade betalat och backade vidare för att få vår mat, tordes de köra fram till kassan. Många storögda blickar fick vi inifrån restaurangen när vi körde förbi. Stackars kassörskan. Det var säkert första gången någon backat igenom Drive Thrun på hennes pass. Vi vred oss av skratt efter hennes fråga och hon kunde inte heller låta bli att skratta. Och mätta blev vi.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.