• Okategoriserade
  • 3

Besök på Aeroseum

I går var jag, Marcus, Andreas och Qarin på Aeroseum och kollade. Den gamla militära anläggningen har nu förvandlats till ett museum med flyg av olika slag. Insprängt i berget ligger denna jätteanläggning, och det är nog tyvärr det mest imponerande med alltihop. Det visades militära jaktplan och helikoptrar, privata flygplan och en del kringutrustning. Tyvärr var själva utställningen dåligt utförd, och de skulle behöva hjälp att styra upp det där. Vissa saker hade ingen information alls, annat hade två olika skyltar, och det fanns ingen gemensam linje för vilken information som visades. Dessutom var det lite konstigt här och var, och vissa saker såg inte alls ut att vara uppställda för visning. Nu vet vi i alla fall hur ett tidigare topphemligt militärt bergrum ser ut, även om vi inte kunde förstå hur själva bygget kunde hållas hemligt. Och vi vet att om du inte är väldigt flygintresserad behöver du inte åka till Aeroseum. Sen tänkte vi oss att spela äventyrsgolf i Slottsskogen, men det var så mycket folk där att vi nöjde oss med att titta på sälarna och pingvinerna. Efter en lång promenad genom stan och förbi Masthuggskyrkan landade vi hemma hos Andreas och Qarin och festade på grillat och potatisgratäng och andra feta tillbehör. Vi kollade på Gudfadern, som jag aldrig sett innan. Och det är ju en bra film, även om tempot känns ganska långsamt. Men vi lyckades hålla oss vakna genom att äta lite kladdkaka. » Se bilder från Aeroseum

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Kamilla skriver:

    Jaha, flygplan går bra att kolla på, men inte båtar?! Hrmpf.

  2. Mattis skriver:

    Det var till att vara långsint. Hur länge sen är det? Två år? Tre år?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.