• Okategoriserade
  • 0

Lördag 10/3

(+1 grad) Jag har inte kunnat uppdatera min sida på ett tag, eftersom Bitnet strulat till det. Helt plötsligt kom de på att jag hade för mycket på min webbplats. Så jag kunde inte byta ut de sidor som låg där. Jag mailade till dem och undrade vad som stod på. Samma dag ringde nån tillbaka och förklarade läget. Jag provade då att ta bort material, och tyckte själv att jag nu borde kunna spara upp nya saker. Men det gick inte. Så efter någon dag, när jag inte kunde ladda upp någonting trots att jag raderat allting på webbplatsen, mailade jag igen. Inget svar kom från Bitnet, men dagen efter kunde jag trots allt ladda upp sidor igen. Så nu ska det funka. Förra helgen var det födelsedagskalas för hela slanten. På fredagen var det kompisar från skolan. Det var 25 personer i min lilla etta. Men – ju fler desto mysigare. Tack allihop för en skön kväll. På lördagen kom några vänner hemifrån. Jag är ju hemma och träffar dem alldeles för sällan. Tack för att ni kom. På söndagen var det dags för familjen. Dessutom kom släktingar från Falun på besök. Jag fick låna ut en av mina många Bröderna Hardy-böcker. Det är riktiga klassiker! I torsdags var det 10-årskalas för kårhuset. Efter förfesten begav vi oss till kåren, där det bland annat var karaoke och extra billig sprit (som om nån bryr sig…). Karaoken var riktigt jobbig. Dåligt ljud och fulla personer som inte kan sjunga uppe på scenen. Vad säger man? Vi var bland de sista att gå därifrån. Klockan var strax före tre när jag kom hem. Det var rätt kul att sitta kvar och snacka när musiken stängts av.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.