• Okategoriserade
  • 0

Fredag 23/2

(Min termometer på nätet funkar inte, men kallt är det!) I går var det GT-sittning på kåren. Det var en helkväll med mat, lekar, tävlingar och skojiga upptåg. Temat var western och alla var utklädda. Helt enkelt en toppenkväll. Så i dag var det lite svårt att komma upp. Men det gick bra till sist. Jag var i skolan från tio till sex på kvällen, utan att gå på en enda lektion eller föreläsning. Dagen började med ett möte med campuschefen och kårordföranden. En knapp timme senare hade vi fixat 45.000 kronor till Sommarkårsetten. Sen var det dags att sätta sig i lilla labbet och göra klart affischen för studentspexet, och sedan rippa ut den på fotosättaren. (Den ska tryckas på måndag). Pricken över i var att avsluta dagen med att titta på Melodifestivalen. Temperaturerna som brukar stå här i dagboken hämtar jag från eByrån, ett marknadsföringsföretag här i Borlänge. Just nu funkar det inte, men kolla gärna in deras webbplats http://www.ebyran.com/ . Klicka på ”Väderstation” till höger.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.