• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 15/2

(+7 grader) Idag var det riktigt skönt när vi gick på lunch. Det har varit så varmt som 12 grader idag. I går kväll såg jag Plus med Sverker Olofsson. Han ställde Fritidsresor mot väggen. Två par hade beställt varsin resa med världens lyxigaste kryssningsfartyg. Resorna kostade 30.000-35.000 kronor. De hade beställt hytter med balkong på däck tio. När de väl kom på båten fanns inte de beställda hytterna, och de fick bo på andra eller tredje däck. Damen på Fritidsresor menade att de fick skylla sig själva, eftersom de inte hade kollat biljetten tillräckligt noga, trots att det ena paret ringt och bekräftat det hela med Fritidsresor även efter att de fått biljetten i sin hand. Hon sa att de omöjligt kunnat boka den typen av hytter eftersom de inte säljer dem. Sverker visade då en bild ur deras katalog på en sådan hytt. Damen från Fritidsresor gjorde sig då dum och menade att de kunde leta igenom hela katalogen efter fel om han skulle klanka ner på det viset. Men Fritidsresor hade varit så vänliga att de betalat tillbaka det de betalat extra för hytterna på däck tio. Hur nu det går ihop om de inte ens sålt dem från början. Jag har rest med Fritidsresor ett par gånger. Första gången var allt perfekt. Andra gången strulade det till sig med hotellrummen, men det ordnade sig. Jag hade gärna rest med dem igen, men inte efter den uppvisningen i Plus. Förstår de inte att det enda sättet är att erkänna att de gjort fel, ersätta resenärerna och be om ursäkt. Nu har man ju tappat respekt för dem.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.