• Okategoriserade
  • 0

Lördag 29/10

Jag letar efter en snygg vinterjacka. Det går inte så bra. Jag och Anton tog en sväng ner på stan i eftermiddags. Han hittade minsann en, men inte jag. Det fanns en snygg Elvine-jacka som jag gärna ville ha, men det var fel storlek. Sen kom jag på att de säljer såna på Zoovillage, men där hade de inte heller min storlek. Jag fortsätter letandet. Nytt från shopping-Stockholm: Weekday har öppnat en ny cool butik på Götgatan. I morgon ska jag till bror och hjälpa till med att flytta. Jag och Tobias övade lite i eftermiddag genom att slänga tusentals gamla Motdrag från förrådet. Vi har alldeles för mycket skräp som vi aldrig använder. Men nu är vi på rätt väg. Fortsättning blir det en annan dag. Men det var upprörande att vi inte har nån pappersåtervinning på kansliet. Pinsamt, faktiskt. Jag såg den animerade filmen Robotar i dag. Den var riktigt bra. Men nån barnfilm var det inte. Temat var att en fabrik tas över av en ondskefull familj som vill tillverka dyra uppgraderingar i stället för reservdelar. Den idealistiske grundaren menade däremot att man duger bra som man är. Det blev en klassisk kamp mellan det god och det onda. Det var så många Star Wars-referenser att jag tappade räkningen mellan alla gigantiska maskiner och lasersvärd. De hade till och med lånat Darth Vader-rösten från James Earl Jones. Men grymt bra animerad var den i alla fall, om än inte lika bra ljussatt som Madagaskar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.