• Okategoriserade
  • 0

Söndag 30/10

Vintertid. Så fort jag får tillfälle så kampanjar jag för att sommartiden ska vara normaltid i stället. Det vore mycket trevligare, och inte så mörkt på kvällarna. I helgen har jag varit i Västerås och hjälpt bror och Ove att flytta. Jag förstår inte hur man får plats med så mycket grejer. Jag har i alla fall burit och burit och skruvat isär grejer och skruvat ihop dem igen. Det var rätt skönt att åka hem i dag och slippa ta hand om alla lådor med grejer som står överallt. Trevligt var det i alla fall. Trevligaste helgen på länge. Jag borde kanske byta yrke och jobba med nåt mer handfast och mer serviceinrikttat. Fast då har man ju ingen att prata typsnitt med. Vi såg en del av Folktoppen i SVT i går. På slutet showade Chippendales. Vi förstod inte alls vad det hade med programmet att göra och varför de var där. Hade det varit tjejer som gjorde samma sak så hade det blivit ramaskri. Hur tänkte de egentligen på SVT när de tog dit manliga strippor? Sen har jag lärt mig en ny grej om hur man handlar. När man betalar med kort och köpet är klart så brukar det ta en stund innan kvittot skrivs ut. Då brukar jag gå och packa varorna. Men nu har jag fått tillsägelse från syster att så gör man inte. Man står kvar och väntar på kvittot. Så det så! Och på fredag är vi visst lediga. Trevligt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.