• Okategoriserade
  • 0

Mejl från SVT

Apropå Chippendales i tv. ”Hej Mathias, Tack för ditt mail. Temat för programmet som sändes i lördags var ”Fåniga flugor”. Vi tycker att Chippendales var en riktigt fånig fluga. Och då de var i Sverige i veckan som var, kändes det naturligt att ta med dem i programmet. Vi som tittar på TV (företrädesvis kommersiell) sköljs dagligen över av bilder på lättklädda kvinnor m silikonfyllda bröst. (Det var ju också det ettan på topplista handlade om!). Vi tyckte att dessa bara manliga bringor kunde vara en rolig motpol till detta. Vi hade dessutom extra noga bett om ett uppträdande som var ”barntillåtet”. Personligen tycker jag att Bert Karlssons ballongdans i programmet var mer uppseendeväckande än Chippendales dansnummer. Vi tar dock till oss all kritik. Tack för den! Hoppas du tittar på lördag igen – jag lovar att det inte blir några bara bringor då. Mvh Elsa Falk, projektledare” Undrar om de förklarade för Chippendales att det var just för att de var så löjliga som de fick vara med i tv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.