• Okategoriserade
  • 0

Händelserika tider

Det är mycket som händer den här våren, och då tänker jag inte på jobb utan allt annat. Det är schlagerfester och middagar och bio och bowling. Det är fullt upp och jag trivs verkligen med det. Om en månad är jag dessutom i London för en helg. Jag var ju där i somras med Anton, och nu är det redan dags igen. Jag och Kenneth har bokat in oss på Royal Lancaster Hotel som ligger precis vid Hyde Park. Det kostar lika mycket som hotellet vi bodde på i somras, men ser mycket lyxigare ut med sina fyra stjärnor. Som tur är har den svenska kronan heller inte förlorat lika mycket av sitt värde gentemot det brittiska pundet. Jag hoppas bara att våren har kommit en bit på väg då. Något annat händelserikt skedde på lunchen i går. Precis bredvid mig satt en man som plötsligt satte i halsen, och innan jag hann uppfattat vad som hände så stod hans kompis där och gjorde heimlichmanövern för att rädda honom. Ganska obehagligt var det, och första gången jag har varit med om nåt liknande. Hur som helst gick det bra och han verkade helt oberörd efteråt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.