• Okategoriserade
  • 0

Lördag 17/5

Så har man fixat en lägenhet! En tvåa på Kungsholmen. Perfekt läge mellan jobbet och city. Den är inte så stor, men trevlig och fräsch. Och jag har den minst så länge som mitt vikariat. Om två veckor är det flytt!

Jag har redan börjat rensa bort en massa skräp som jag inte vill släpa med i flyttlasset. Det är rätt otroligt hur mycket man samlar på sig. Drivor med sopor har det redan blivit.

Trots att det inte gått så lång tid blir man ändå lite nostalgisk när man sitter och går igenom sina gamla tentor. En del ämnen vi läste i början var verkligen ointressanta. Tur att det alltid har varit roligt att plugga på GT, oavsett vilka ämnen vi har läst.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.