• Okategoriserade
 • 4

Ett ironifritt löfte

Jag lovar att jag aldrig ska använda ironi igen. Egentligen borde jag ha slutat med det för länge sen, för det är ändå aldrig nån som förstår när jag är ironisk. Man ska inte hålla på med sånt man inte kan. I fortsättningen ska jag alltså säga precis vad jag menar, för tänk om folk tror att jag menar vad jag säger när jag bara är fyndigt ironisk. ”Jo, men Tomas Ledin är ju en fantastisk artist” kommer alltså att bli ”Jag gillar inte Tomas Ledin”. Märker ni redan nu hur kul det kommer att bli? Förlåt, tydligt menar jag.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Ungefär lika kul som Tomas Ledin.

 2. Mattis skriver:

  Eller som dig.

 3. Kamilla skriver:

  Folk som inte förstår ironi är inte värda att umgås med.

 4. Mattis skriver:

  Så du menar att det inte är mitt fel?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.