• Okategoriserade
 • 2

Vad gör man på lunchen?

Lunch. Ensam på restaurang på Prinsgatan. Måste göra något medan jag väntar på maten så att jag inte ser ut som att jag inte har nåt liv. A. Läsa tidning. Finns ingen inom synhåll. B. Plocka undan disk från föregående gäster. Servitören säger dock att han inte behöver min hjälp. C. Fippla med telefonen. Puh! Inte på listan: Prata med någon som också är där ensam.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Marcus skriver:

  1. Hur äter dina kollegor?

  2. Jag tycker det är tråkigt att man inte pratar med andra, men jag är likadan själv. Det vore skönt att vara mer spontan och öppen.

  3. Du skulle behöva lunchkonceptet "Ät med en okänd", eller hur!?

 2. Mattis skriver:

  De har matlåda med sig, men det har jag tröttnat på nu. Ett spännande lunchkoncept, det vore nåt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.