• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 23/10

I går var jag på den utmärkta ICA-butiken i Västermalmsgallerian. De har gott om lagad mat i delikatessavdelningen, det passar bra när man inte riktigt orkar själv. Jag ville ha tacotallriken, som tyvärr var slut. Men då ställer sig killen och gör nya. Vilken service! Visst det tog några minuter extra, men det gjorde mig inget. Killen bakom disken ursäktade sig dock och gav mig rabatt eftersom jag fått vänta.

I morgon får jag besök av syskonen och Ove och på lördag kommer mamma och pappa. Alltså måste jag städa i kväll. Jobbigast blir disken, som på nåt underligt sätt bara växer och växer utan att jag har nåt med saken att göra. Den där diskmaskinen var riktigt trevlig. Men nu får det inte plats nån.

I går när jag vaknade var det snö på marken. Inte så mycket, men den fanns där. Jobbigt. Och trafiken stod helt still på E4:an så folk kom flera timmar för sent till jobbet. Vintern är inte kul. Om man inte åker pulka, förstås.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.