• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 21/10

I går var det bio på anrika Skandia på Drottninggatan. Det var förhandsvisning av Mystic River. Kanske var det för att jag inte visste vad filmen skulle handla om, men jag blev inte så värst imponerad. I slutet, när eftertexterna avslöjade vem som regisserat, föll en del bitar på plats. Det var nämligen Clint Eastwood och hela storyn kändes som ett vältrande i känslor. Det var först i slutet som man fattade vad filmen gick ut på. Och dessutom kändes det som att filmen kunde ha slutat tidigare, man hade redan allt klart för sig och de extra scenerna gav inget.

I dag på väg hem från jobbet (eller rättare sagt in till stan) gjorde busschauffören en oväntad manöver. Han tog en annan väg än vanligt. Nej, han missade ingen hållplats, men man är så van att bussen kör samma väg varje gång.

Bästa textraden i en låt just nu: Everything But The Girls låt ”The Only Boy Living In New York”. Tracey Thorn sjunger ”I´ve got nothing to do today but smile”. Ja, varför inte?

När jag ändå håller på: Bästa boken just nu är ”Ett svenskt geni – berättelsen om Håkan Lans”. Kanske inte så välskriven som man hade kunnat önska – författaren svävar ut lite väl mycket ibland – men ändå otroligt intressant. Rekommenderas.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.