• Okategoriserade
  • 0

Fullspäckad helg

Det har verkligen varit skönt med långhelg. Jag känner mig rätt trött och är säkert inte så kul att umgås med. Trots det är det just umgåtts som jag har gjort mest hela helgen. Paulina var nämligen på besök från Borlänge, så då fick man passa på att träffa henne. Det blir ju inte så ofta nu för tiden. I fredags var jag, Totte, Jojjo och Pållan på besök hos Kattis och Björn och grillade. Det var väldigt trevligt, speciellt eftersom vi fick njuta av den sista dagen med sol och värme på ett tag. Vi fick tillfälle att spela årets första omgång kubb, och jag, Björn och hans son Kevin tog hem spelet efter en makalös vändning i rejält underläge. Jojjo, Kattis och Pållan tappade tyvärr när de var övertygade om att vinna. Sen blev det kunskapsspelet Buzz, där Totte vann tre omgångar och jag inte ens lyckades trycka på rätt knappar. I lördags blev det lite kyligare, och då tog jag, Totte, Jojjo, Pållan och Anders en dag på stan. Bilderna finns redan i bildarkivet. Vi började i en butik med vintage-möbler, sen blev det vintage-kläder och sen nya kläder. Bland annat var vi inne på Duns, som gör otroligt coola barnkläder.  Lunch blev det på Yokohama på Andra långgatan, och sen promenerade vi vidare genom Haga (glasspaus ) mot Vasastan där det var dags för alkoholpaus. Efter inhandling av matvaror på Hemköp blev det middag och efterrätt hemma hos Johanna och Totte. Sen lite Wii-spelande, och jag körde bowling. Det gick hyfsat och var lättare att få till en strike än det är i verkligheten.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.