• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 1/6

Nu flyttar jag snart till Borlänge för att studera. På lördag åker vi upp med lite småsaker och kollar in lägenheten. Nästa helg är det dags att flytta. Jag har lite kvar att göra innan betygen från Komvux är okej, men det borde inte vara några problem. Jag jobbar sista dagen på Forum fredagen den 9 juni. Skönt! Sorgligt att flytta till en lägenhet som är hälten så stor som den jag har nu, men som kostar lika mycket. Fast den ligger bra till, det är nära till högskolan. I nästa vecka blir det avflyttningsfest. Lördagen den 27 maj var min syster på studentbal. Hon var så otroligt snygg! Men det är hon ju alltid…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.