• Okategoriserade
  • 0

Bästa bloggen 2

Dagens roligaste blogginlägg hittar vi på bloggen essingen.blogg.se. Sergio Manzanares och Elin Lundgren försöker väcka debatt genom att kritisera olika företeelser inom nykterhetsrörelsen. Elin skriver om ett meddelande hon har fått på sin telefonsvarare: Hej Lisa!
Jag har hört ditt telefonsvararmeddelande där du föreslog ett möte med dig och X angående bloggen. Det direkta syftet med ett möte framgick inte. Handlar det om att den ska ligga under UNF:s domän? Jag kan inte se någon anledning till varför jag ska lägga tid och energi på ett möte. Elin Och jag som trodde att de ville nå ut med ett budskap. Men det var visst inte så viktigt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.