• Okategoriserade
 • 6

Utrangerade teknikprylar

I går köpte jag mig en ny stereo. Äntligen har jag kunnat plocka bort min gamla stereo, min video och min dvd. Stereon har nämligen inbyggd dvd-spelare, så nu har jag en över. Videon behåller jag, man vet aldrig när man kan behöva digitalisera nån gammal vhs-kassett (och det kan jag göra med tv-kortet i datorn). Min gamla stereo ska min syster få, men en dvd-spelare har jag över. Vill du ha den? Den har karaoke-funktion!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. David skriver:

  Jisses! Du vet inte vad du gör dig av med!

 2. Mattis skriver:

  Du kan få den! (Stackars Camilla…)

 3. Kamilla skriver:

  Åh, kan du göra om VHS till DVD? Då kan du få äran att fixa så att jag får Hasses dagbok på DVD… =)

 4. Mattis skriver:

  Joråsörrusåatt! … Vem är Hasse?

 5. David skriver:

  Jag har redan en karaoke-grej som man kopplar till DVD:n, men en äkta Karaoke-DVD är ju steget mäktigare!

  Men nu känns en ny TV som prioritet.

 6. Mattis skriver:

  Du är ingen äkta karaoke-kille!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.