• Okategoriserade
  • 0

Första besöket på Kuggavik

IOGT-NTO-rörelsen har en kursgård i Kuggavik, i den västkustska skärgården. I helgen besökte jag den för första gången. Den ligger alldeles perfekt vid en strand med både klippor och långgrund sandstrand. På Kuggavik samlades i helgen 65 ungdomar som jobbat med UNG i sina skolor. Nu var alla klara med det, och under den här helgen blev det diverse verkstäder och roliga påhitt. Jag var på plats för visa hur man gör en bra inbjudan till en kurs eller en fest. Det kändes som att det var lite fel målgrupp, eftersom de flesta går i högstadiet. Men det var kul att träffa UNF:are, för det jag jag tyvärr inte så ofta. En intressant sak under helgen var att en av ledarna beklagade sig över deltagarnas hårda språk, men sa själv att han skulle döda en person om det inte var kaffe till fikat. Ser man inte sambandet mellan sitt eget agerande och ungdomarnas?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.