• Okategoriserade
  • 0

Måndag 17/9

Jag har just pratat med Patrik Allinger på svenska McDonald´s om varför Lilla Menyn inte längre finns kvar. Han menade att Lilla Menyn inte alls tagits bort, utan att man fortfarande kunde köpa den – men då varje del för sig. Det är bara den prissänkta kombinationen som man kallat Lilla Menyn som inte längre finns kvar. McDonald´s har förändrat sin meny – precis som man gör på alla restauranger ibland – och då valt att fokusera på andra saker än Lilla Menyn. Trots att det var det enda alternativet som fanns om man ville ha lite mindre mat. Nu plockar personalen ihop ett Happy Meal istället och så får man en leksak som man inte ens behöver. Det blir ju dyrare för deras del och Patrik menade att det var ju inte så det var tänkt. Han visste att många saknade Lilla Menyn och skulle framföra det till dem som ansvarade för menyn. Jo tack! Det lär ju ändra deras inställning.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.