• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 26/9

I går kom studiestödet. För en gång skull hade jag också pengar kvar sen förra månaden. Inte illa, tycker jag själv… I helgen var jag hos Carro i Göteborg tillsammans med några andra kompisar. Bilder från besöket hittar du här . På fredagskvällen, innan de andra kommit, gjorde Carro och jag en tårta. Vi käkade på en mysig restaurang och gick sen hem för att se Cancergalan. Av programledarna Mark och Ulrika var Mark ledig och kunde improvisera medan Ulrika strikt höll sig till manus. När John och Frazze kom vid halv ett på natten hade Carro redan somnat. På lördagen käkade vi frukost och mötte sedan Jenny på stationen. Vi drog runt på stan och Frazze försökte i det längsta förhala det faktum att han skulle laga mat till oss på kvällen. På kvällen softade vi och lagade mat tillsammans. På söndagsmorgonen åt vi frukost på samma ställe som på lördagen och gick sedan hem för att packa. Strax före tre åkte vi hemåt. Det blev en härlig ledig helg – precis en sån som man behöver ibland.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.