• Okategoriserade
  • 0

Lördag 6/10

Nu när folk har vant sig vid att den här dagboken finns här börjar det komma påstötningar så fort den inte uppdaterats på några dagar. Och min bror har mage att klaga fastän han inte skrivit i sin egen dagbok på nätet sen i maj! Det har varit soft de senaste dagarna. Och riktigt skönt väder! I går tvättade jag, vilket var välbehövligt. Så nu är hela lägenheten full av tvätt som måste plockas undan och strykas – nån gång när jag orkar. Jag behöver väl inte upprepa att jag inte tycker om tvättstugorna här. Jag, Anders, Daniel, Fredrik och Johan ska göra julnumret av Kårsetten. Det är ju ett tag kvar till dess att tidningen ska komma ut, men vi vill ju ha tid på oss att göra en riktigt bra tidning. Och vi har några ess i rockärmen! I går kom andra numret av tidningen Spänning från tryckeriet. Äntligen är allt klart! Tyvärr var trycket inte så bra som vi förväntat oss, det hade smetat lite vilket gjorde att vissa bilder blev något suddiga. Men vi är ändå nöjda.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.