• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 11/10

Nu är det klart! På onsdag nästa vecka ska jag och fotograf Kristofer träffa Sverker Olofsson från Plus. Det ska bli en intervju till studentkårens tidning Kårsetten. I Falu Studentkårs tidning Högtrycket fanns i senaste numret en jämförelse av kårtidningarna i Falun, Borlänge och Gävle, där man gav vår tidning sämst betyg. Den var skriven som att det var Sverker som skrivit den. För att få lite upprättelse ska vi nu ha med en riktig intervju med konsumenternas hjälte. Det blir en lång resa, tur och retur till Umeå över en dag. Vi åker härifrån med tåg klockan 06.43 på morgonen, fortsätter från Arlanda och är i Umeå 10.15. Sen flyger vi hem igen 18.35 och är tillbaka i Borlänge klockan 22.22. Puh! Över till någonting annat: Det känns som en paradox, men ju oftare jag träffar vännerna hemifrån eller pratar med dem på telefon, desto mer saknar jag dem. Men de kommer ju hit på besök nästa helg, så jag kan stå ut tills dess.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.