• Okategoriserade
  • 0

Måndag 22/10

Det har varit en händelserik vecka. I onsdags åkte jag och Kristofer till Umeå för att intervjua Sverker Olofsson från Plus. Han var riktigt trevlig. Han skämtade gärna och var öppen och rak. Han drog sig inte för att säga vad han verkligen tyckte. Det blev en lång dag, men det var det värt! Och nu har jag ju fixat ännu en autograf till Daniel, som skickade med ett kort på sig själv som Sverker signerade. I helgen skulle vännerna hemifrån ha kommit på besök. På fredagen kommer vi dock fram till att det är bästa att blåsa av. Inte helt oväntat är det några som inte kan komma, och vi väljer att skjuta upp det hela. I lördags var det tioårsjubileum för Bingolotto. Därför samlades vi ett gäng på 15 personer hemma hon Kattis och Suzanne och spelade tillsammans. Innan Kronér tog plats i rutan käkade vi tacos. Den ende som vann något var dock Daniel, som vann en ny lott. Han blev lite sur och lovade att bränna upp lotten. När Bingolotto var slut följde jag med Fredrik och Totte till Falun, där Germund Stenhag från P3 spelade. Det började riktigt bra, men urartade sista halvtimmen då Germund verkade mer än lovligt full. I näst sista låten gick texten ”Det är jag, det är jag, det är jag som är Germund”. Sorgligt. I går var det dags för nattarbete för att få alla rapporter klara. Det är dels en rapport för elektronisk publicering och dels en för industriell ekonomi. Dessutom ska vi skriva en oppositionsrapport på en annan grupps rapport i elektronisk publicering. Och så ska vi läsa igenom de andra gruppernas rapporter i industriell ekenomi. Den grupp som vi ska opponera på i elektronisk publicering (där man gjort en webbplats) skriver såna saker som ”Börje och Lennart läste igenom texterna sedan de kommit hem från Speedway-VM”. Suck. Framåt ett i natt gick vi hem till Johan och kollade på Sen kväll med Luuk – det etthundrade programmet. Men jag har fortfarande inte sett senaste Robinson.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.