• Okategoriserade
 • 4

Ny förstasida på mattis.se

I dag har jag gjort om förstasidan på mattis.se. Jag håller ihop dagens bild för sig och alla nyheter för sig. På så vis blir strukturen tydligare och det blir lättare att hitta.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Marcus skriver:

  Det är så bra att jag glömt hur det såg ut.

  Det känns som om dagens bild är ett bildspel där man kan klicka på ngnstans till höger för att komma vidare till tidigare dagars bilder, eller ännu tuffare genom att scrolla bilderna åt vänster så fortsätter månadens bilder rulla in från höger. Det vore häftigt.

 2. Mattis skriver:

  Ett bildspel vore schysst. Det får jag försöka fixa.

 3. Hanna Broberg skriver:

  Hej!

  Jag behöver hjälp med en ny hemsida för Överenskommelsen – Anton jobbar på den grafiska formen. NGOforum09 ser jättefin ut. Fick tips från Andreas, så jag är glad om vi kan ha kontakt i nästa vecka!

 4. Mattis skriver:

  Spännande! Jag hör av mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.