• Okategoriserade
  • 0

Livet som arbetslös

I tisdags jobbade jag min sista dag i Borås. Nu är jag arbetslös, men inte sysslolös. Veckan innan jag slutade fick jag ett uppdrag från Forum för frivilligt socialt arbete. Till dem har jag nu gjort en broschyr och en webbplats. Och i går ringde Åsa från Djurskyddet Sverige och behövde hjälp med att göra deras medlemstidning. Dessutom är nästa nummer av IOGT-NTO Göteborgs medlemstidning Profilen på gång. I går hade jag möte med distriktskonsulenten, och i dag fotograferade jag omslagsbilden. Jag borde också ta tag i de kurser jag har tänkt läsa i sommar så att jag inte hamnar efter med det. Om mindre än en månad börjar IOGT-NTO-rörelsens kongresser, där jag ska vara med och göra den dagliga tidningen. Där finns det en hel del förberedelser kvar att göra. Jag har också tänkt göra om här på mattis.se. Det mesta får vara kvar som det är nu, men en ny förstasida blir det i alla fall. Kort sagt så verkar det som att jag kommer att ha fullt upp den här sommaren. Kommer bara solen så blir det perfekt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.