• Okategoriserade
 • 8

Kongresspeppen närmar sig

Som jag har sagt tidigare så har jag inte känt mig så involverad i årets kongress. Jag har gjort inbjudan och webben och lite sånt, men det har ändå känts som att det har varit lite vid sidan om. Jag har dock varit sugen på att vara med på något sätt, för en kongress kan man ju bara inte missa. Anna-Karin har tjatat på mig att jobba i nattkaféet, och det är ju ett kul ställe att jobba på. Så i tisdags mejlade jag ansvarig och erbjöd mig att jobba där under kongressveckan. Jag har fortfarande inte fått något svar. Men så ringde Anton i dag och erbjöd att jag kunde få jobba med Kongress-Accent (som är en daglig tidning under kongressen). Och det kunde jag bara inte tacka nej till. Det är något som jag har varit sugen på att göra länge, men jag har inte haft möjligheten förut. Jag mejlade direkt och meddelade att jag inte längre kunde jobba i nattkaféet. You snooze, you lose. Det roliga med Kongress-Accent, förutom att det är kul att göra tidning, är att man kan få vara med överallt och hitta på kul upptåg. Kongresspeppen kommer smygande. Nu är det snart bara en månad kvar. Kanske dags att anmäla sig?

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Kerstin skriver:

  Vi är så glada att du tackade ja! Det kommer att bli grymt bra med dig och Anton!

 2. Mattis skriver:

  Kul! Jag ser verkligen fram emot.

 3. Marcus skriver:

  Kongress-Accent kommer inte ges ut under kongressen. Kongressbladet kommer däremot ges ut. Så det så, det har förbundsledningen bestämt.

 4. Mattis skriver:

  Kongressbladet? Det var det löjligaste. Varför kände man att det var viktigt med ett namnbyte?

 5. Pierre skriver:

  Jag känner inte till hela bakgrunden men tycker att det finns en viss rimlighet i att tidningen som ges ut under kongressveckan inte heter Accent. Sen kan jag tycka att den kommande redaktionen kan vara precis hur kreativ som helst när det gäller att hitta ett bättre namn…

 6. Mattis skriver:

  Jag håller med om att det är bra att ha ett namn som inte är kopplat till bara en organisation (IOGT-NTO i det här fallet), men ”Kongressbladet” är inte så kul. Nåt bättre kan vi nog hitta.

 7. Hull skriver:

  KongressPierre får den heta då.

 8. Pierre skriver:

  Hedrande! Jag räknar kallt med att få bli omslagspojke på varje nummer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.