• Okategoriserade
 • 4

Världens bästa bloggare

Ja, jag skräder inte orden. Linus Fremin på tidningen Resumé är världens bästa bloggare. Han skriver engagerat och initierat, ofta om viktiga frågor. Bloggen delar han med sin kollega Klara Ledin, som också är läsvärd. » Här är bloggen Det är imponerande att Resumé har så många duktiga bloggare. Exempelvis Per Torberger, som vågar ifrågasätta reklamindustrin, och Claes de Faire, som aldrig viker för nåt. (Fast när jag läser Pers senaste inlägg undrar jag om han inser att det hela är fejk. Ett tråkigt olycksfall i arbetet.)

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kerstin skriver:

  Otroligt. Exakt det här inlägget tänkte jag skriva på min blogg. Att Resumé har så många läsvärda bloggar och att jag ÄLSKAR Linus. Han går rakt in i hjärtat och jag blir så glad för att han är så BRA.

 2. Mattis skriver:

  Det var länge sen jag läste nån som skriver så bra. Och som skriver om så bra grejer.

 3. - skriver:

  gud, stort tack! otroligt kul att det jag skriver berör.

  linus.

 4. Mattis skriver:

  Det är jag som ska tacka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.