• Okategoriserade
  • 0

Det närmar sig

Det närmar sig avresa mot varmare breddgrader. På lördag är det dags! Jag klantade förresten till det med ett av vaccinen, det som jag skulle dricka. Det gick bra med första dosen, och sen ställde jag den andra dosen på bordet så att jag inte skulle glömma bort att ta den en vecka senare. Det gjorde jag trots att jag hade läst att vaccinet skulle stå i kylskåp. Alltså tog jag det säkra före det osäkra och gick tillbaka till vaccinationskliniken och frågade om vaccinet var okej eller om jag skulle köpa nytt. Som tur var slapp jag slänga ut 225 kronor på en ny dos. Men lite myggstift köpte jag ändå. Nu ska jag bara växla pengar, sen är alla såna förberedelser klara. I lördags klippte jag mig. Jag hade ju inte klippt mig sen i somras, så det var verkligen dags. Jag ville spara så mycket längd som möjligt, men så klart blev det ändå ganska kort. Men jag är helnöjd. Jag passar nog mycket bättre i kort än i långt hår. I går hade David & Camilla avdentsfika hemma hos sig. De är så otroligt ambitiösa och mysigt var det. Det fanns gröt och skinksmörgås och lussekatter och knäck och klenetter och annat gott. Och flera sorters julmust. Bara en sån sak. Kul att träffa en del folk som man inte träffar så ofta heller. Nu ska jag skriva ihop min önskelista. Ni andra borde läsa Åsa Hagelstedts blogg. Här är ett bra inlägg.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.