• Okategoriserade
  • 0

Bilkö

I förrgår kom Marcus till stan för ett möte på NBV. På kvällen tog vi hans hyrbil in till stan och käkade på Max. Efteråt skulle vi åka från parkeringshuset under Gallerian hem till till mig. Det kan inte vara speciellt långt, det kanske tar 45 minuter att gå, men det tog två timmar och tjugo minuter att åka bil. Trafiken stod mest helt stilla. Det var bussar som fastnat och slagit på varningsblinkersen. Det var folk som fortfarande hade sommardäcken på. Och det var folk som körde på fel sida refugen. Köer och snö gör verkligen att folk tror att de kan åka hur som helst. När vi åkte till kansliet på morgonen efter så stod det övergivna bilar längs vägen och påfarten till motorvägen. De stod inte ens längs kanten allihop, utan en del stod mitt i vägen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.