• Okategoriserade
  • 2

Långhelg och kortvecka

Den här veckan har varit ganska bra på jobbet. Jag har fått en del småsaker gjorda, och ett nytt nummer av Motdrag till tryckeriet. Det går bort mycket tid den här månaden. I dag är vi lediga eftersom det är allhelgonahelgen och vi har arbetstidsförkortning. Nästa vecka har vi personalutbildning, så då försvinner tre dagar. Och veckan därpå ska jag och Anton till Berlin så då försvinner tre dagar igen. Det känns lite stressande, men det ska nog gå bra.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Men du får ju i alla fall träffa trevliga kollegor nästa vecka! Eller åtminstone en.

  2. Mattis skriver:

    Du har så rätt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.