• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 8/12

I dag har jag och Fredrik varit på spelning med Omar och Don-E från england och svenska Linn. Lite bra och lite dåligt, mest med tanke på att ljudet var kasst när Omar sjöng. Men med tanke på att det var gratis så är jag riktigt nöjd. Innan spelningen så käkade vi med Liljas i Kungshallen. Det var väldigt trevligt att träffa ett par av vännerna från Borlänge igen. Och Fredrik sticker till London i morgon. Lite avundsjuk blir jag allt. I morgon blir det lite jobb på firman på kvällen. I helgen: Borlänge och styrelsemöte på Saxenborg. Till sist måste jag få avreagera mig lite på Nic-se:s dåliga kundservice. Nic-se har hand om registrering av alla domännamn i Sverige. Vi hade fått en faktura till UNF på vår domän unf.se. På fakturan stod det fel adress, så jag ringde Nic-se:s kundtjänst för att ändra den. Men det kunde man inte göra. Jag kan göra det via deras webbplats, men då måste jag ha vårt kontraktnummer och sen hämta en engångskod på deras webb. Koden skickas då till den mejladress som vi har registrerat hos dem. Tyvärr har vi inte registrerat nån sån, så därför måste jag först hämta en pdf från deras webb. I pdf:en finns en blankett för att registrera en mejladress. Den ska jag fylla i och vår firmatecknare skriva under. Blanketten ska faxas till Nic-se, som sen bekräftar detta med ett mejl. Först då kan jag gå in och hämta engångkoden på deras webb för att sedan kunna ändra vår adress. Helt galet!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.