• Okategoriserade
  • 0

Trevliga människor

På sistone har jag blivit positivt överraskad av trevliga människor. Det började i söndags när jag var till Tollare och fotade scouternas förbundsstyrelse. När jag sitter och väntar på bussen hem kommer det en kille och undrar om jag har nåt emot om han sitter bredvid mig i kuren samtidigt som han röker. Jag säger att jag helst inte vill att han röker i busskuren, och han accepterar det. Skönt med förstående rökare. Häromdagen när jag gick hem från jobbet mötte jag en cyklist som cyklade på trottoaren. Jag fattar det inte. Varför cyklar man inte på cykelbanan eller på gatan? Det är inte så svårt. Hursomhelst så blev det sådär att man inte vet vilket håll man ska gå åt och vi stod mitt emot varandra och tvekade en kort stund. Hon skrattar till och säger ursäkta. Och jag bara smälter. Då kan man inte vara arg på dumma cyklister längre. Apropå scouter så var Fredrik Torberger med i säsongspremiären av REA. Han gjorde en bra insats. REA är förresten det bästa konsumentprogrammet på tv någonsin. De dissar tobaksindustrin och dåliga tv-program stenhårt. Artisten Kaah har ett nytt projekt på gång. Swedish Love Story heter gruppen och de fortsätter på samma spår som Kaah gjorde som soloartist. Här kan du lyssna på en av deras låtar. Tyvärr sjunger han på engelska. Det var faktiskt bättre när han sjöng på svenska. Nån som däremot gått från engelska till svenska är Daniel Lindström. Nej, inte han som gick i min klass på högskolan, utan han som vann Idol 2004. Efter att ha hört hans version av Sarah tror jag att det kan bli riktigt bra. Engelska var lite av en flopp.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.