• Okategoriserade
  • 0

Fredag 11/5

I dag var det dags för grillning framåt kvällen. Sen hyrde vi Flykten från Hönsgården – en riktig höjdarfilm. Den var både rolig och riktigt bra. Och så lite spännande… Vi börjar närma oss slutspurten för tidningen Antagen. I dag fotograferades jag för en helsidesbild i tidningen. Flashigt, va? Och det var ju inte för att jag är projektledare, utan för att representera en helt vanlig student. Bilden kommer snart till webbplatsen. Det börjar gå en del oroande rykten om att en av våra lärare ska ta tjänstledigt nästa år. Läs mer under 1/5. Vi tycker att det är dålig stil att studenterna aldrig informeras om läget.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.