• Okategoriserade
  • 0

Måndag 16/2

I helgen gjorde jag ett besök till Borlänge. Det var både upp och ner. På lördagen hade vi möte med styrelsen för Saxenborgs kursgård. Det går inte så bra, så vi fick ta till drastiska åtgärder för att styra upp det hela. Nåväl, det är alltid trevligt att träffa vännerna i Borlänge. Vi lagade god mat, hade födelsedagsfika (grattis igen, Fredrik!) och hängde en stund i labbet. Dessutom var det underbart skönt väder. Det är fortfarande en del snö däruppe, men nu börjar det smälta undan. Det är alltid trevligt när solen tittar fram, men speciellt nu när det var ett tag sen sist. Som sagt, det är alltid trevligt att besöka Borlänge nu för tiden. Jag har faktiskt bara roliga minnen, och alla jobbiga tentor är redan glömda. (Ja Anders, jag vet att det är svårt att fatta, men det är sant.)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.