• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 24/2

I helgen gjorde jag ett besök i Göteborg, och hälsade på hos Anders och Kattis. Alltid trevligt att träffas, speciellt i ett underbart soligt Göteborg. Dessutom bjöds det på färskpressad apelsinjuice till frukost. Imponerande! På lördagskvällen kollade vi på Melodifestivalen, men den var bara sådär. Helt fel låtar gick vidare, och artisternas monologer mellan låtarna funkade inte alls. De pratade om fejkade händelser som skulle vara kul men som bara föll platt. På söndagen var det dags för möte med Motdrags redaktionskommitté. Det blev ett riktigt bra möte med massor av bra idéer. Det känns som att vi strävar åt samma håll. På sätt och vis är det lite trist att jag snart ska sluta nu när jag börjar komma in i tidningen ordentligt och får bra respons på det arbete som jag gör. Men kanske blir jag kvar på UNF ändå. Sen måste jag bara, för sakens skull, säga att det snöade i Göteborg på söndagen. Inte lika kul. I dag har jag fått hela fyra namnsdagsgratulationer från vänner och arbetskamrater. Jag har nog aldrig varit med om dess like. Sånt värmer. I morgon: Bokrea!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.