• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 12/2

I dag har jag fotat blommor till en IOGT-NTO-broschyr. Det var rätt kul faktiskt, och jag är nöjd. Lite klurigt är det att få rätt ljus utan att ha blixtar och sånt, men det funkade bra. Lite småjobb trillar det in och det är lagom för min del. I morgon tar jag tåget till Borlänge. Att träffa lite folk där ska bli kul. Att ha styrelsemöte för kursgården Saxenborg känns mindre bra. Det går inte så bra, och nu krävs det drastiska beslut för att det ska klara sig. Dessutom blir det lite varmare till helgen. Vädret har varit rätt bra de senaste dagarna med snö, sol och några minsugrader. Att det blir slask är trist med värme är trevligt. Drinkboken åker iväg till tryckeriet innan veckan är slut. Det känns bra!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.