• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 5/2

Nu har jag planerat in resor för två helger framöver. Den här veckan ska jag ingenstans, men sen bär det av till Borlänge (styrelsemöte för Saxenborg) och Göteborg (möte med redaktionskommittén för Motdrag). Samtidigt passar jag på att hälsa på några kompisar. Det ska verkligen bli kul! Tjejen som är informationssekreterare på UNF ska sluta, och det är många som vill att jag ska söka tjänsten. Problemet är att mitt vik som redaktör för Motdrag går ut den 30/6, och tjänsten som informationsskreterare blir ledig redan 1/4. Det kan nog lösas, men dessutom vet hon inte om hon ska säga upp sig eller ta tjänstledigt. Självklart vill jag ha jobbet, men jag vet inte om det är så kul att gå och harva på ett vik medan hon pluggar några år. In other news: Jag siktar på att få drinkboken klar till fredag nästa vecka. Det är bara bilderna kvar, och jag har fixat några nu i kväll. Och i morgon är det äntligen helg. Lycka är att ha diskat undan all disk.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.