• Okategoriserade
 • 4

Nytt lunchställe!

Vilket antiklimax. I veckor har ett nytt lunchställe aviserat att de ska öppna ute på Stora Essingen. Vi har väntat och väntat, och så en dag stod datumet i fönstret: invigning 4/10. Eftersom det finns så få bra lunchställen på jobbet så har vi sett fram emot ett nytt ställa att äta på. Så på lunchen den 4 oktober drog vi ihop hela gänget och tågade dit. Men döm om vår besvikelse när det visar sig att invigningen är klockan 15–20. Och dessutom står det att lunch inte serveras förrän den 9 oktober. I dag tar vi nya tag och går tillbaka för att äta lunch. Men det enda matiga de har att erbjuda är paj, och den såg inte alltför rolig ut. Själva stället var lite konstigt inrett, och de hade inte mycket att bjuda på. Det fanns inte mycket framställt och den tomma disken gav en känsla av gammal öststat. De skulle dock börja servera sallader berättade hon, och vi sa att vi skulle återkomma. För några rikskuponger tog de inte heller.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Hull skriver:

  Om de inte tar Rikskuponger så kan de ju glömma att funka som lunchrestaurang.

 2. Mattis skriver:

  Precis. Om stället verkar bli bättre så får vi lobba lite.

 3. Simon S skriver:

  Oj. Det där lät inte något vidare. Kanske dags att dra ön lite närmre stans andra öar. Men det kanske är lite klurigt …

 4. Mattis skriver:

  Jag tror att du kan ha rätt där.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.