• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 19/11

Jag var inte så välvilligt inställd till nya Vanilla Coke, men jag får erkänna att den inte var så dum. Den smakar lite smörkola eller gräddkola, och funkar rätt bra. Ända tills i går då jag såg en artikel i BT som säger att tänderna fräter sönder av läsken. Så nu är det slut med det… ett tag.

Så har man beställt en digitalkamera också. En Nikon Coolpix 5700 blev det (med 5 megapixel upplösning och 8x zoom. Jag är nöjd, och väntar med spänning på att få en avi i brevlådan.

Vädret är ombytligt och har varierat mellan minus fem och plus fem de senaste dagarna. Det gjorde att den första snön (och det var mycket!) började töa bort, frös igen och täcktes med ny snö. Så nu är det is överallt och kallt igen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.