• Okategoriserade
  • 0

Fredag 22/11

Det känns lite lugnare nu, när projektet i Grafiska material är redovisat. Och så är fempoängsprojektet från i våras med turistbroschyren på väg att bli klart. Då ska vi bara skriva rapport från trycksaksprojektet, som är klart i övrigt.

Anders har tagit lite bilder, så nu har jag bytt ut de gamla på mig som legat här på webbplatsen. Hoppas att Daniel är nöjd nu. Det togs många bilder, men inte så många som blev bra. Jag har tydligen väldigt lätt för att blunda på kort.

De senaste dagarna har jag varit sugen på att sticka ut och springa, men i halkan och kylan funkar det inte riktigt. Typsikt, när man ändå vill göra det.

På måndag är det pengar. Skönt med lite tillskott i kassan, som börjar tryta. Och jobbigt med kunder som inte betalar sina fakturor i tid. Jag vill ju hämta ut min beställda kamera, men väntar på pengar som skulle ha kommit senast i onsdags. Dumma dem!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.