• Okategoriserade
  • 0

Fredag 29/9

Idag bär det av till Göteborg för inflyttningsfest. Jag flyger ner och åker tåg hem. Flyget kostar 351 kronor med SAS ungdomsbiljett, och då är det direktflyg Borlänge-Göteborg. Tåget kostar 340 kronor, och då måste man byta i Hallsberg. Flyget tar en timme, och tåget fem och en halv… Fast då passar det ju bra att plugga till måndagens matteprov. I går var det kårkväll. Vi körde vår dokusåpa. Det är en mix av alla dokusåpor, med barbesök, utröstning och tävlingar. Sex karaktärer deltog och utförde diverse aktiviteter. Allt fotograferades och ska komma i nästa nummer av kårtidningen Kårsetten. Vi är två som är AD (ansvarar för formen) och en i redaktionen som har gjort såpan och skrivit manus. Nu ska vi sätta oss och skriva bildtexter och klockslag till bilderna. Men först Göteborg!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.