• Okategoriserade
  • 0

Måndag 30/8

Det är mycket nu, kan man säga. Börjar det låta som en klyscha? Nåväl, jag jobbar på jobbet och på företaget. En del kul projekt, andra mindre kul. Men jag har i alla fall slagit till och köpt en färglaserskrivare. Den ska bli kul att leka med. Och på jobbet är det en del kul formgivningsgrejer och en del texter att skriva, som kan bli bra. Tur att jag har lite inspiration där. På torsdag och fredag ska jag vara ledig och åka till Borlänge för att vara med på invigningen av nya kårhuset där. Det ska bli kul. På lördag fortsätter jag resandet med en dagstur till Piteå, där kongressen hålls nästa år. Vi ska dit och reka lite. I morgon ska jag tvätta. Det är välbehövligt, för snart är det slut på kläder. Solen är på väg tillbaka, det känns bra. Hoppas att den håller sig kvar och att hösten blir ljum.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.