• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 24/8: Bröllop

I lördags var det dags för bröllop mellan Daniel och Anna. Helgen hade föregåtts av intensiva förberedelser – de sista under själva bröllopsfesten. Så intensiva att vi nästan höll på att missa tiden i kyrkan, eftersom skylten från det håll som vi kom från hade försvunnit. När vi upptäckte vårt misstag och vände om, fanns skylten från det hållet på plats. Väl på plats fick vi njuta av mycket sång i den stora ljusa kyrkan. Till och med bruden själv bjöd på en fantastisk solosång. Efteråt var det dags för fotografering och jag plåtade som en galning. En del blev bra, andra mindre bra. Några blev jag i alla fall nöjd med. Väl på plats på festen var det dags för middag och tal och tårta. Det var en mysig tillställning med lagom mycket folk. Stämningen var på topp! Vi hade samlat ihop en hög gamla bilder på Daniel som vi visade, och dessutom läste vi Daniels dikter från tidigt nittiotal. En given succé! Vid fyra på natten var jag hemma igen och somnade snabbt. Det kändes som ett bröllop som brudparet själva ville ha det och jag hoppas verkligen att de är nöjda och lyckliga. De såg i alla fall ut att vara det. I går vi jag på bio med en kompis och såg ”I, robot”. En helt okej film men med lite väl uppenbar produktplacering. I morgon: Pengar!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.