• Okategoriserade
  • 0

Måndag 16/8: Sting

I lördags var jag på UNF:s sommarting som hölls på Stensund utanför Trosa. Det var en riktigt trevlig dag med skön sol, förutom ett regnväder som drog förbi framåt kvällen. Jag gjorde mitt sista reportage till tidningen Motdrag, som jag skickar till tryck i morgon. Annars var det skönt att bara glida runt där och prata med trevliga människor. Kvällen avslutades med en spelning av Raymond & Maria. Faktiskt var det bättre än väntat, och de har fler låtar som verkar lovande. Tyvärr verkade basisten så uttråkad att han höll på att somna. Han var säkerligen rejält berusad, kanske hade han till och med nåt annat i kroppen. Gitarristen Staffan visade dock bra inlevelse och det vägde upp. Publiken var också med på noterna och det blev en bra spelning. Vid två på natten var vi hemma och en skön säng väntade. I morgon lägger jag sista handen vi mitt sista nummer av Motdrag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.