• Okategoriserade
  • 0

Söndag 2/6

I går hände det en hel del. Först hjälpte jag Paulina och Vit att flytta till Studievägen. Det var svettigt och regnigt om vartannat. Och kul. Vi var några stycken, så det gick snabbt, och efteråt var det dags för mat. Mumsig sallad i solskenet på gräsmattan.

Sen var det dags för grillning med kårstyrelsen. Lite roligare än flyttning får väl erkännas, men myggen var riktigt jobbiga. Lite småkyligt blev det också efter ett tag, men som tur var fanns det någon att värma sig mot.

Som avslutning på dagen var det dags för ett besök på the Kårner. Bandet Kizz Alive spelade, och det var ju inte riktigt min grej. Dagen till ära hade man öppet till två och dessutom bartömning med låga priser i baren. Det betydde ju att många var mer onyktra än vanligt. Man blir också förvånad över hur mycket folk man aldrig sett som uppenbarligen går på högskolan. När kåren stängt och klockan närmade sig tre var det dags för ett besök på McDonald’s. En soft avslutning på en lång dag. Klockan var nästan fyra när jag landade i min säng.

Nu är det bara ett år kvar.

I dag vaknade jag sent och tog mig till skolan på eftermiddagen. Vid sjutiden gick jag och Totte till ATA för att äta, och satt sen där en dryg timme och snackade. Lagom till nio var jag hemma igen och kunde se nån halvbra tv-film.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.