• Okategoriserade
  • 0

Hur går det med lägenheten?

I dag ringde jag återigen till Wallenstam för att höra hur det går med det som ska åtgärdas i min lägenhet. Och nu var förvaltaren jag pratade med förra veckan pappaledig. Så jag fick prata med en ny förvaltare igen. Hon lovade att undersöka saken och återkomma till mig under dagen, men det gjorde hon inte. De två stora sakerna som är kvar är byte av handfatet i badrummet och ett lås som saknas till en av garderoberna i hallen. Handfatet felanmäldes den 15 december, eftersom det stod med i besiktningsprotokollet. Garderobslåset anmälde jag själv den 20 december. För några veckor sen ringde den dåvarande fastighetsskötaren till mig och sa att han hade beställt ett lås (efter ett antal påminnelser). Men när jag pratade med en nya fastighetsskötaren förra veckan så hade den förra fastighetssköötaren tydligen sagt att låsen inte gick att få tag i och att ”hela dörren måste byggas om”, vad nu det betyder. Jag vill bara att de ska hållas stängda när jag stänger. Den nya fastighetsskötaren sa ohkså att de inte hade fått någon order på att byta ut handfatet, och att om det skulle göras så var de de som gjorde sånt. Mycket konstigt. Det verkar som att Wallenstam vill smita undan, trots att skadan på handfatet ska betalas av den förra hyresgästen. I morgon gör jag ett nytt försök med förvaltaren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.