• Okategoriserade
  • 0

Lättnadens dag

I morse pratade jag med fastighetsbolaget som erbjöd mig en lägenhet i Göteborg och fick betala deposition i stället för att ha borgenärer. Så nu ska Kattis kolla på lägenheten och om det inte är nåt väldigt konstigt så tackar jag ja. Sen pratade jag med Emil som lovade att köra flyttbil när jag ska flytta till Borås. Och så bokade jag en lastbil i Göteborg. Det känns oerhört skönt att saker och ting börjar ordna upp sig. Flytt blir det fredag 1 juni och lördag 2 juni. Nu gäller det bara att få in allt i bilen så att det bara blir en vända. På UNF är vi lediga 15–19 maj, så då ska jag packa det mesta har jag tänkt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.